ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ GAZETESİ

Görme engelli kızın yıllardır  hayalini kurduğu ve ailesinin maddi imkansızlıklardan dolayı bir türlü alamadığı  Akıllı baston ve telefon ihtiyacı Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneğince sağlandı.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği başkanı Yavuz Aydoğdu Gönüllü hayır severlerin desteğiyle coğrafya tanımaksızın  çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Özel gereksinimli çocuklara olan desteklerinin süreceğini ifade eden Aydoğdu:" Çocuklarımız okusun gezsin eğlensin ve mutlu olsun diye  engelsiz yaşam desteklerimiz gün geçtikçe yükseltmeye devam edeceğiz.Tohum toprağa engelliler topluma emanettir. Biz inandığımız yolda yürüyerek tüm engelli kardeşlerimize gönül vermek için daima hizmet vereceğiz ve hizmetlerde köprü olmaya devam edeceğiz. Özel gereksinimli çocuğumuzun yüzündeki mutluluğu ve ailesinin hayır dualarını alarak onlarA her zaman ve her yerde hizmet ve destek sözünü verdik.

Özel gereksinimli kızın  ailesi ise çocuklarının çok mutlu olduklarını ve hayalinin gerçekleştiğini kendilerine her konuda yardım elini uzatan  Dernek Başkanı Yavuz Aydoğdu ve Yönetimine teşekkür etti.

Editör: Erkan Çobanoğlu